Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 februarie 2016

Fericirea este la un gând distanță...

Ce te costă să schimbi un gând? Sa treci de la nemulţumire la recunoştinţă? Să te focalizezi pe ce este bun în viaţa ta în loc să te împiedici de ce nu funcţionează? Nu costă nimic. Opţiunea este gratuită şi îţi aparţine. Ce te costă în schimb să nu faci alegerea asta? Totul.
Fii atent la dialogul tău interior. Fii atent la ce se petrece când rămâi singur. Fă-ţi un obicei din a te observa. Nu-ţi pot spune ce transformare produce simplul fapt de a fi prezent în interiorul tău. Dar vei înţelege când o vei face.
Vei şti că fericirea este o alegere.
Nu te costă nimic să alegi un gând bun în locul unuia care te face să te simţi rău. Timpul şi energia pe care acum le pierzi cu sentimente negative şi gânduri toxice vor lucra în favoarea ta doar atunci când vei fi prezent cu adevărat în propria viaţă. Trebuie să faci munca asta cu tine. Zi de zi. Atunci când te surprinzi gândind la ce nu ai, ce nu-ţi place sau la ce trebuia să se întâmple şi nu s-a întâmplat, opreşte-te şi focalizează-ţi atenţia pe motivele pentru care poţi fi recunoscător. Corpul îţi răspunde de fiecare dată pe măsura trăirilor tale. Nu păcăleşti pe nimeni dacă nu faci treaba asta. În afară de tine.
Vrei să fii fericit sau să-ţi găseşti scuze?
Tu ai de câştigat dacă alegi şi tot tu ai de pierdut dacă nu alegi. As simple as that. Asta pentru că cea mai imporantă relaţie pe care o ai este cu tine însuţi. Şi pentru că celorlalţi le dăruim ceea ce suntem, mai presus de ceea ce facem. Încearcă să te focalizezi pe construirea relaţiei cu cineva drag în timp ce în interiorul tău este haos, frustare şi negativitate. Încearcă şi spune-mi tu ce obţii. Apoi fii în prezenţa acestui om în timp ce în interiorul tău este linişte, iubire şi recunoştinţă pentru tot ce ai în viaţa ta. Încearcă şi spune-mi tu ce observi.
Nu te costă nimic să faci alegerea asta. Decide să-ţi eliberezi mintea, sufletul şi corpul de gânduri care te consumă. Pe cât posibil. Decide să te vindeci de emoții negative. Încetează să te mai pedepseşti.
Iubeşte-te. Fericirea este la un gând distanță.
-sursa- https://atractiasuccesului.wordpress.com/2015/01/30/fericirea-este-la-un-gand-distanta/
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu