Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 noiembrie 2015

Toate la timpul lor...

"Deseori ne lovim de expresia " Toate la timpul lor ", lasand pe maine ce am fi putut face astazi, gandindu-ne ca mai este timp.
Ne dorim ca toate sa se rezolve de la sine si tragem de timp sperand ca poate El, TIMPUL, le va rezolva in locul nostru.
Suntem in permanenta grabiti, ne pierdem rabdarea foarte usor, uitam sa le spunem celor dragi ce inseamna pentru noi, nu mai avem timp sa admiram natura, uitam de prezent si traim mai mult in trecut sau viitor.
Suntem intr-o cautare permanenta a noastra, a lucrurilor pe care ni le dorim, a altceva decat suntem sau avem.
Ce rost are oare sa ne traim viata gandindu-ne la timpul potrivit si sa uitam sa facem lucrurile pe care dorim sa le facem sau pe care le simtim, fara sa ne pese daca este momentul potrivit sau nu ?!
Haideti sa incercam sa ne gandim mai mult la prezent si la viata care trece pe langa noi intrebandu-ne " Este oare timpul potrivit ?". Haideti sa lasam Timpul sa-si faca de cap, asa cum stie el mai bine si sa ne amintim in fiecare zi ca Timpul e pretios, ca astazi este cel mai potrivit moment, ca prezentul merita trait si nu ignorat si ca viata este mult prea scurta sa ne-o umplem cu intrebari ce poate nu-si vor gasi niciodata raspunsul."

-sursa- 
Invitatie la Visare

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu