Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 ianuarie 2015

Prietenii ingrozitor de folositoare…

Ți s-a întâmplat să crezi că oamenii s-au schimbat în bine, că au învățat din trecut și au încercat să schimbe anumite comportamente?
Ți s-a întâmplat să te lași din nou păcălit, să încerci să uiți sau să treci peste ca apoi să simți aceeași dezamăgire și să realizezi că acea persoană nu s-a schimbat deloc, continuă să lupte pentru propria fericire indiferent de oamenii din jur, te caută doar când este necesar și util?
Sigur ți s-a întâmplat și ție. Când vine vorba de dezamăgiri, cred că oamenii se împart în două tabere: cei care dezamăgesc fără rea intenție și cei care dezamăgesc dar nu-i interesează.
Ți s-a întâmplat să vrei să oprești autodistrugerea unui prieten și să realizezi că acesta nu te aude, probabil nu te va auzi vreodată. În furia lui se va întoarce și va arăta cu degetul către tine.
Fără să vrem dezamăgim oamenii din jurul nostru și sigur merităm o altă șansă. N-au dreptul la o a doua șansă cei care își bat joc, cei care te caută din când în când, te fac să crezi că s-au schimbat dar apoi te ignoră și îți trântesc un salut sau o invitație ca să pregătească terenul în caz că vor avea nevoie.
-sursa- http://eusuntfemeie.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu