Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 noiembrie 2014

Sa crezi in tine si in iubire...

Viata fara vise,ar fi atat de trista si de intunecata,ar fi atat de pustie si neagra...cred ca ar fi doar lacrimi si suspine,fara zambete si fara iubire.Visele sunt dintr-o lume mai putin cunoscuta noua...dar este atat de frumos sa visezi cu ochii deschisi.Este ca un dar minunat sa crezi in tine chiar daca nimeni nu te crede...sa crezi in magie chiar de nimeni nu o vede...sa crezi in soare,chiar daca el se-ascunde dupa nori......sa crezi in curcubeul ce apare dupa ploaie...sa crezi in foc pana la ultima vapaie...sa crezi in soarta chiar de ea ti se impotriveste...sa crezi in tine si in iubire.Chiar daca visele nu ti se indeplinesc,trebuie sa trecem peste toate,trebuie doar rabdare si timp...sa nu uitam totusi ca in viata toate se platesc si atunci... da o lacrima pentru un zambet,da o stare care iti umbreste sufletul pe ceva care iti aduce zambet pe chip.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Cu cât suntem mai concentraţi asupra timpului — trecut şi viitor — cu atât pierdem mai mult din vedere Clipa de acum, cel mai preţios lucru care există.
    Nimic nu se va întâmpla vreodată în viitor; totul se întâmplă în Clipa de acum.
    Viaţa dvs. există acum.
    Situaţia dvs. de viaţă este o construcţie a minţii.
    Viaţa dvs. este reală.
    Se numeşte Clipa de acum.
    Reduceţi-vă viaţa la acest moment.
    Situaţia dvs. de viaţă poate fi plină de probleme — majoritatea aşa şi suntem — dar descoperiţi dacă aveţi vreo problemă în acest moment.
    Nu mâine, nu peste 10 minute, ci acum.
    Aveţi vreo problemă acum?

    PS. Poate că pare ciudat dar, un vis incepe să se îndeplinească numai în momentul în care încetezi să mai dormi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos ati expus! Va multumesc frumos ptr comentariu...aveti perfecta dreptate.Va multumesc frumos ptr timpul acordat si pentru cuvintele pline de adevar.

      Ștergere