Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 septembrie 2014

Femeile nu sunt jucării...


"Atunci când stai în pragul sufletului unei femei, indecis dacă să intri sau nu, gândește-te bine ce îți dorești de la ea, de la făptura care acum parcă te privește absentă, dar care așteaptă cel mai mic semn din partea ta pentru a-ți deschide larg ușa sufletului său.
Hotărăște-te dacă îi vrei trupul sau sufletul, iar dacă nu-i vrei și sufletul, nu-i folosi trupul. Nu îi spune că o iubești nici înainte, nici imediat după ce ați împărțit același pat. Dacă într-adevăr o faci, spune-i asta în orice alt moment al zilei. Pe neașteptate. Fără a lăsa loc de interpretări.
Nu-i dărui o zi perfectă dacă mâine ai de gând să îi spui că nu-ți e de ajuns, că vrei altceva. O nouă dezamăgire îi poate schimba pentru totdeauna părerea despre bărbați și încrederea în ei și chiar în ea însăși.
Nu îi cere mai mult decât îi poți oferi și nu încerca să o manipulezi, astfel încât să devină marioneta ta. Femeile nu sunt jucării, nu sunt niște păpuși de plastic pe care după ce te plictisești le arunci într-un colț și le uiți acolo până le acoperă praful. Avem sentimente și le punem pe toate în joc. Iar uneori, voi ne luați totul. Chiar totul. Și nu mai priviți înapoi și nu vă gândiți nicio clipă în câte bucăți ni se rupe sufletul.
Așa că dragă domnule X, te rog, economisește lacrimi! Iubește sincer, iar dacă nu poți, vezi-ți de drum!"
-sursa-Iustina Ţalea-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu