Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 aprilie 2012

Scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru...

Pe scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru am cunoscut-o prin 2010 in urma unui comentariu pe blogul meu...stiti ca poti sa simti frumusetea sufleteasca a unui om prin cuvintele scrise,chiar daca acest lucru este facut virtual? Pentru mine domnisoara Celestine este o scriitoare cu un potential urias de creaţie.
Ieri mi-a daruit doua carti pe care efectiv  nu le pot lasa din mana, oricata treaba as avea...aceste carti sunt parti din sufletul Mihaelei Moraru pe care am sa le pastrez cu sfintenie . Dar nu mai vreau sa va scriu despre mine...am sa va informez  despre munca prietenei mele virtuale. Scriitoarea Celestine - Mihaela Moraru (n.18 iunie 1978-Brăila), masteranda in filosofie, publică primul editorial pentru Transmediaro Group - Spain, 'Si no hablan de ti, no eres nadie'. În 2008, Mihaela Moraru scrie sub pseudo-numele literar Maya, o filosofie integrală a cautarii divine: 'Dumnezeu e simplu... de ce-l faci Dumnezei', lansare care a
 avut loc la Casa de Cultura Mihai Ursachi din Iasi.
 În vara lui 2009, Maya este invitată la 'Bocancul Literar' - (Pariu pe prietenie) , după lansarea romanului 'Lumea de jos', in Iasi, Brasov, Bucuresti, colaborând si cu revista 'Cenuşă de trandafir'. În 2010, Maya lanseaza la Junimea un nou studiu semiotic: 'Sah lui Dumnezeu' in cadrul Muzeului Mihai Eminescu din Iasi.
  Publicaţiile autoarei vor fi sub pseudo-semnătura Celestine. Tot în acelasi an, la Târgul de Carte Gaudeamus, Celestine readuce pe piată 'Lumea de Jos' în variantă bilingvă.
  Anul acesta in martie 2012 Celestine lanseaza la Junimea un nou studiu semiotic: 'Dihotomia Genului' Lansarea a avut  loc in cadrul Evenimentului 'Zoom' din Iasi.

Am sa inchei acesta postare printr-un citat drag mie a lui Octavian Paler"sa visezi fara masura, sa ai curaj fara masura, sa iubesti fara masura"...draga mea prietena iti doresc din toata  inima tot binele din lume, sa-ti urmezi visele si sa fi fericta...pentru ca eu cred ca fericirea si ceea ce faci tu  este singurul combustibil al vietii.
Am publicat acesta postare si pe Bibloteca Prafuita http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/  ,unde mai postez  alaturi de K. Roberto,Alexandra Lexie,Emy,Lifemeanscolour ,Viju Cornelia ...pentru ca  asa am simtit ca trebuie  sa fie  din respect pentru Celestine...si am tinut neaparat ca acesta postare sa fie si pe blogul meu personal...in coltisorul meu virtual

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Un gest foarte frumos din partea ta >:D<.
    Ai vorbit atat de duios despre aceasta scriitoare . As vrea si eu sa intalnesc o scriitoare :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Roberto Beto...nu stiu ce ai vrut sa scrii!

    RăspundețiȘtergere
  4. ©Ramonaa ‹з...as scrie la nesfarsit despre Celestine...este o persoana deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Celestine...ba da,meriti tot ce este mai frumos pe lume,tu ne daruiesti energie buna,ne deschizi ochii prin cartile tale,ai un blog minunat unde este atata liniste...Nu trebuie sa-mi multumesti mie ca am scris cateva randuri despre tine...noi toti care iti citim cartile tale trebuie sa ne plecam in fata ta si sa-ti multumim.Despre Ryanna,Larisa si Ramona ai mare dreptate ...sunt niste persoane dragi mie ,pe care le-am indragit si eu in doi ani de blogosfera. Multumesc frumos de comentariu pe care sincera sa fiu l-am citit de cateva ori si chiar am lacrimat de bucurie Te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti un om tare bun si sensibil. D-zeu sa te vegheze!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere