Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 aprilie 2012

O lacrima si un om...

Chiar mi-a placut acest videoclip si cred ca lacrimile nu reprezinta pentru om o slabiciune sau un defect...ele iti pot aminti ca esti om,ca ai sentimente si ca iti pasa...pentru mine lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima...ele sunt manifestarea sufletului ...oare  o data cu noi nu plange si sufletul?
Toti varsam o lacrima,incepand de la copii pana la batranii care cu lacrimi isi spala neputinta si singuratatea...ceea ce simt acum are la baza multa lumina...dar si intuneric,multe decizii corecte...dar si multe greseli,multe zambete dar si lacrimi. Sigur,nimic nu este gresit,totul este foarte bine cata vreme inca sunt in viata...pentru ca  nu exista corect sau gresit,bine sau rau...pentru mine exista ...ieri...azi...si maine.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. gabriella,permite-mi sa-ti urez un Paste fericit.Intr-adevar lacrimile sunt cele care de fapt spalã sufletul de dureri,de neâmpliniri,de urã,de neputintã si de ce nu uneori de bucurie.De aceea eu practic acest lucru ori de câte ori simt cã nu pot merge mai departe.Stiu cã íti este greu si uneori iti vine sã fugi sã lasi totul ín urmã,si te gândesti poate de ce mie?sau de ce nu se mai terminã toate acestea odatã.E normal.Dar stiu cã ai si suficienta putere pentru a trece peste toate. Postarile tale sunt extrem de dureroase si in ele pui tot sufletul tãu.Iti doresc sa fii fericitã si sunt alaturi de tine cu sufletul.Un cos cu lalele rosii le las la portita ta.Te pup cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Solidaster...multumesc frumos ptr vizita,eu iti urez un Paste fericit cu multa lumina in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimeni nu cred că ştie care este rolul biologic al lacrimii născute din emoţie. Probabil că este ceva prea profund pentru a putea fi studiat de ştiinţă.

    Paşte Fericit şi o viaţă fără lacrimi de durere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat, frumoasa faptura.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te tina puternica si sanatoasa tot restul vietii.
    Ti-am raspuns pe blog.
    Te imbratisez, pumn de lumina!

    RăspundețiȘtergere
  5. îţi doresc multă lumină,pace şi iubire pe drumul vieţii tale..
    Hristos a înviat!

    RăspundețiȘtergere