Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 aprilie 2012

Gabriela Tudorache își dorește să-și vadă copiii crescând...

Astazi cand am intrat pe blogul meu la postarea din 31 Martie 2012...Am evolua oare ?...am gasit urmatorul comentariu care trebuie sa recunosc ca m-a impresionat tare mult.

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Gabriela Tudorache are 42 de ani si este mama a doi copii, unul de 13 ani Mihail Sebastian si cel mare de 23 de ani Adrian... doi copii care au cea mai multa nevoie de mama pentru ai mangaia in clipe grele si pentru a-i sprijini in drumul lung al vietii. Doamna a fost  diagnosticata cu Meningiom (tumora cerebrala benigna) pe nervul optic ceea ce va inseamna...pierderea vederii, iar mai tarziu chiar a vietii.
 In tara, nu exista aparatura necesară pentru o astfel de operaţie de mare precizie  iar costurile in strainatate sunt foarte mari... si totusi speranta exista...pentru ca trebuie sa avem toti aceasta speranta... medicii din tara i-au indicat Gabrielei Tudorache, Institutul International de Neurostiinte (INI) din Hanovra, Germania, mai exact pe prof. dr. Rudolf Fahlbusch.
Cei care doresc si o ajute pe doamna Gabriela Tudorache sunt rugati sa doneze in contul:
BCR - Ploieşti , Str. Mărăşeşti, nr. 185
RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT: RNCB RO BU
Titular cont Gabriela Tudorache. De asemenea, puteţi face donaţii online, însă mai multe detalii găsiţi pe blogul http://gabrielatudorache.blogspot.com/
Intr-adevar  stai si te gandesti cateodata cat de brutal poate sa te loveasca viata...nici macar nu te intraba daca esti pregatit...sau daca poti duce o povara asa de mare...dar ceva reuseste  sa-i tina la suprafata pe doamna Gabriela Tudorache si pe cei doi copii Adrian si Mihail Sebastian...mama fiind lumina ochilor lor si dragostea cea mare pe care o poarta in suflet. Aceasta mamica vrea sa ramana langa copiii ei...dar are nevoie de acesti bani pentru a se trata in strainatate. V-ati intrebat ce ati putea face cu 10 lei?... multi ar raspunde ca si-ar cumpara ceva dulce sau altceva . Dar, cu 10 lei, ati putea salva viata Gabrielei Tudorache, o ploiesteanca ce lupta cu o boala cumplita...pentru ca noi romanii cei cu suflet mare si modesti...putem ajuta putin cate putin. Este nedrept ca acesti copii sa-si piarda mama...pentru ca nu au cum sa-i cumpere sanatatea mai ales in conditiile actuale din societatea noastra spun eu tot bolnava...trebuie sa o ajutam noi sa traiasca... acum Gabriela Tudorache are nevoie de noi...sa ne deschidem inimile,sa fim mai buni si generosi...pentru ca orice mama vrea sa-si vada copiii crescand. Cei care cititi acest post...daca doriti puteti distribui si pe facebook. Va multumesc frumos.

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.



5 comentarii:

  1. off pe zi ce trece tot mai multi oamenii cu probleme ,dar toti au desi nu toti stiu cum sa se faca auziti sa ii ajute lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. ©Ramonaa ‹з...asa este,te rog sa ma crezi ca ma doare sufletul cand aud de astfel de cazuri,poate nu stii,dar si eu acum 3 ani am trecut printr-o boala de cancer...pe mine Dumnezeu m-a ajutat avand grija de mine iar in priviinta situatiei financiare m-am descurcat. Astazi este din ce in ce mai rau cand un om nu se poate descurca...pentru ca asa sunt vremurile .Normal intr-o tara ca a noastra in care fiecare cotizam acolo la stat,nu ar trebui sa se intample asa ceva...cei mai buni medici pleaca din tara..tot din cauza banilor...aparatura buna stau in magaziile spitalelor...si asa mai departe...nu mai are loc sa comentez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu asta si imi pare atat de rau .:(
      O sa ajungem toti foarte rau .

      P.S : Ai primit un premiu pe blogul meu >:D<!

      Ștergere
  3. probleme probleme si iar probleme...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah. Bine ca mi-ai amintit. Tre sa postez si eu!!

    RăspundețiȘtergere