Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 aprilie 2012

Frica de singuratate...

Am intalnit deseori persoane care se agata de cineva numai pentru faptul ca iubesc acea persoana. Din punctul meu de vedere nu mi-as lasa calcat sufletul,ideile si principiile in picioare...sigur este greu cand iubesti si nu primesti acelasi lucru...chiar nu inteleg de ce trebuie sa ne agatam cu tarie  de catre o persoana care nu ne ofera ce avem nevoie si care continua sa dezamageasca. Nu stiu...poate de frica de singuratate.  Stiu,sigur ca doare... dar va trece cu siguranta,pentru ca ce nu te omoara te face mai puternic si eu cred cu tarie ca in viata asta exista pentru fiecare sufletul pereche...trebuie doar sa-l cautam,sa deschidem ochii mai bine pentru ca de multe ori exista chiar in fata noastra si nu il vedem.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

  1. Ne atasam prea mult de persoanele care nu ne ofera ce avem nevoie pentru ca la inceput nu ne dam seama ca nu ne vor darui .Si cand vedem asta ...nu mai putem sa ne dezlipim ,pentru ca am pus suflet prea mult :-<. Asa suntem noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    In momentele astea ma regasesc foarte mult in ce ai scris tu aici. Nici eu nu stiu de ce acord atentie unei persoane daca ea nu face acelasi lucru pentru mine. Nu e prima oara cand fac asta si stiu ca imi fac singur rau dar parca nici nu pot sa renunt...imi e ciuda ca ma las asa usor controlat de ceea ce simt.

    RăspundețiȘtergere
  4. ionut...nu imi permit sa dau sfaturi,trebuia sa te analizezi pe tine,sa te autoeduci ,tu pe tine,apara ceea ce esti,si invata sa te educi singur in aceasta privinta.Cand nu te cunosti prea bine, ceilalti nu vor inceta sa te modeleze dupa bunul plac.

    RăspundețiȘtergere
  5. As fi vrut sa citesc aceste cuvinte acum cateva luni...

    RăspundețiȘtergere
  6. ©Ramonaa ‹з...dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul inima si simturile...ai dreptate ne atasam prea mult de o persoana...daca am judeca prin prisma omului care iubeste ,am intelege ca a-i da celuilalt libertatea de a fi fericit ,nu inseamna de fapt o suferinta profunda pentru noi insine....dar niciodata nu tinem seama ca singurul factor care ne face cu adevarat sa suferim este atasamentul.

    RăspundețiȘtergere
  7. ...life... aceast subiect l-am scris in urma discutiei cu o prietena...oricum daca atunci cand tu daruieti ceva si cel de langa tine este indiferent...trebuie sa iei o decizie ptr ca viata ta este in joc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Spunea poetul Adrian Păunescu, "Singurătatea-i mai frumoasă decât orice orgoliu omenesc".

    RăspundețiȘtergere
  9. Bibliotecaru...frumos spus...dar eu cred ca singuratatea este asa greu de rostit si asa greu de suportat incat oamenii se inchid in ei si cauta "n" motive sa-si argumenteze starea in care se afla..... singuratatea nu este grea pentru cei care stiu sa o foloseasca in interesul lor, pentru cei care stiu ce vor cu adevarat, un om care are incredere in el nu se va lasa niciodata infrant de singuratate, va invata ce inseamna si va porni la drum cu un alt tonos si cu o alta viziune asupra vietii. Eu cred ca devii singur cand cineva iti fura o parte din suflet.Tot incerci...cazi...te ridici,dar de fiecare data cineva te face sa cazi din nou. Sunt foarte curioasa... chiar exista oameni care isi doresc sa fie singuri? Chiar exista oameni care vor sa traiasca cu aceasta boala? Eu cred ca nu!

    RăspundețiȘtergere