Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iunie 2011

Sunt cea care iubesc ...viata.

  
Va-ti gandit vreodata ca viata...este ca o tabla de sah...numai o mutare gresita si totul se da peste cap...daca stau bine si ma gandesc alegerile ne apartin si depind in totalitate de noi. Da..asa mi se pare viata...ca un joc in care eu sunt un pion mic pe o tabla imensa de sah...care crede in destin...in dragoste...in prieteni.
Dar cine este  adversarul meu ?...este destinul…care ne face de multe ori să mutăm înapoi,dar pionii,sunt neajutorați și merg doar înainte...da  eu ma pot considera pionul de pe tabla de sah și lupt împotriva destinului...lupt pentru ca am taria sa inving sau măcar să egalez destinul.


Ma intreb foarte des cine sunt eu...sunt cea care crede in oameni...sunt cea care crede in iubire...sunt cea care printre lacrimi ma chinui sa zambesc mereu...sunt cea care iubesc ...viata.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

11 comentarii:

  1. buna comparatia dar si o mutare gresita te poate duce in varf....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mare dreptate ai tu...Copilul diminetii...asa este viata este o surpriza pentru fiecare...acum depinde.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai rau ca un ou cu surprize:)))cum mancam cand eram mic..mama ce dor imi e de oul ala de ciocolata cu surprize:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca se mai gasesc si acum oua cu surprize.

    RăspundețiȘtergere
  5. dar nu mai are farmecu ala:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu m-am gândit doar că viaţa este asemeni unui tren... Am incercat să găsesc deosebiri între viaţă şi tren... nu am găsit nici una.
    Trenul porneşte dintr-o staţie pentru a ajunge la o destinaţie într-un interval de timp. / Viaţa începe la naştere pentru a parcurge o distanţă şi pentru a ajunge la destinaţie (Judecată, Sfârşit...oricum ar fi: moarte). / Trenul se opreşte prin diferite staţii. Unele sunt mai importante şi trenul stă 10 minute, altele mai puţin importante, trenul stă 1 minut / Omul parcurge etape, scoală, liceu, familie, locuzl de munca, locurile de munca, etc. / În fiecare staţie urcă alţi călători, parteneri de discuţie până la staţia următoare, unii urcă, alţii coboară / În viaţă unii mor, alţii vin în viaţa ta...
    Trenul este condus de cineva, un conductor. Viaţa este ghidată de principii şi chiar condusă de alţi oameni (denumiţi conducători)....
    Ce tot aberez eu aici? Îmi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna draga mea!Buna comparatie.Eu insa am comparat viata cu o piesa de tetru prelungita si in care fiecare din noi avem rolul principal pe care il jucam in fiecare zi si care nu este la fel niciodata.Fiecare zi iti aduce un rol pe care tu trebuie sa-l adaptezi la starea ta din ziua respectiva.Sa avem numai roluri in care sa zimbim mereu.Viata este numai una si cred ca meritam sa o facem frumoasa indiferent de rol.Te sarut!

    RăspundețiȘtergere
  8. CE chestie:) si postarea mea tot de destin se leaga:) insa a ta explica foarte bine ceea ce doream eu sa aflu:) Impresionant:)

    Te pup o seara placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  9. viata e o carte infinita atunci cand scormonesti adanc in ea fara sa iti pese de cele rele , poti fi stapana lumii , poti muta orice in ea , poti aduce fericire . VIATA E LACRIMA

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunat Rafael Secret ..."VIATA E LACRIMA " Am sa ma gandesc la asta.

    RăspundețiȘtergere