Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2011

Nu mai avem voie sa ne imbolnavim.

Guvernul va sista începând de vineri 1 aprilie 2011finanţarea centrală pentru 60 de spitale, iar alte 7 unităţi spitaliceşti vor fi transformate în cămine de bătrâni, cu fonduri guvernamentale prin Ministerul Muncii, potrivit unor hotărâri adoptate ieri de Executiv, a anunţat Attila Cseke, ministrul Sănătăţii.
Genocid, asa numesc eu aceasta masura fara precedent si aberanta a guvernului !Trist, dramatic ... dar ma intreb oare nu meritam  sa fim calcati in picioare pentru... ca permitem acest lucru.
Un destept de la PDL  astazi a spus intr-o emisiune ca daca populatia nu iese in strada inseamna ca este multumita. Bravo,nene...asa ne trebuie. As  vrea sa il intreb pe acest ministru ungur, de ce nu s-a inchis nici un spital din Covasna si Harghita? Doreste ministrul ungur genocid in randul romanilor ca sa ajunga ungurii majoritari? Rusine sa le fie ...Domnule Presedinte,domnule Boc...chiar nu va este rusine,transformati tara in azile de batrini,sau pina cind terminati voi cu guvernarea,poate vreti sa bagati toti romanii in azile...Ati distrus tara si tot sistemul sanitar prin reformele voastre,lumea moare pe capete,suntem tara cu cele mai multe boli cardiovasculare si canceroase si voua va arde de carduri de sanatate si camine de batrini...Imaginile date astazi pe televizor au facut inconjurul lumii si inca o data ne-am facut de ris ...dar si voi ...pentru ca sunt masurile luate de mintile voastre luminate.
Cum naiba ca in judetele cu majoritate maghiara nu se inchid spitale ! Cum naiba ca in judetele cu majoritate maghiara nu mai sunt paduri !? Cum naiba, nu intelegeti ca suntem furati  si umiliti !
Asta da economie la bugetul lui Boc si Basescu...La ce sa mai tratezi batranii ca sa traiasca mai mult... Viata mai lunga inseamna si pensie mai lunga din banii lui Udrea asa ca inchizi spitale si faci mai multe camine de batrani ca sa moara mai repede si in liniste. Pe partea cealalta UDMR-ul mai imbunatateste putin procentul populatiei maghiare prin decimarea romanilor. Asa ca nu spitale pentru tratare, dar camine pentru batrani! Sa Traiasca Bine! ...dar mai putin. Guvernul Boc si Basescu cred ca intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa interzica romanilor obisnuiti sa se mai imbolnaveasca. Altfel nu-mi explic de ce reduce lista medicamentelor compensate si gratuite si tot desfiinteaza spitale.Astazi am aflat cu stupoare ca si pentru algocalm trebuie sa ai reteta.
 Adevarul este ca suntem o Romanie bolnava si cu asta am spus tot...
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. am vazut si eu asta la TV ....si ne mai intrebam de ce medicii uita foarfeca,bisturio,PICAMARU in noi ...cand ne opereaza si nu avem experti in spitale si de ce pleaca in alte tari...pai uite sa zicem ca asta ar fii primu raspuns !!!!sunt dati afara de la locu de munca unde s-au chinuit 20-30-40 etc ani ...

    RăspundețiȘtergere
  2. si sunt primu :)))haha foarte tare:X

    RăspundețiȘtergere
  3. e cel mai mare genocid care a existat vreodată în România asta..sau de fapt s-a întors epoca habsburgică,şi morţii imperiului austriac zburdă pe câmpiile româneşti...din păcate nu mai avem descendenţi de ai lui Mihai Viteazul,şi nici Cuza Vodă nu şi-a lăsat decât numele...iar prostia asta cu ieşitul oamenilor în stradă nu o înţeleg..în acest caz de ce dracului îi mai alegem pe unii să ne reprezinte...pentru bucuria vampirilor de la putere le-aş propune să desfiinţeze toate spitalele din ţară.şi să rămână doar cele din Bucureşti..că de fapt politica asta este cea a comunei primitive,şi ăla din capul statului care i-ar sta bine ca personaj în filmul Dracula,să rânjească în faţa oglinzii...azilele de bătrâni sunt de fapt o mască în a lua pensiile bătrânilor,că proştii care cred că vor rămâne în servici prin spitale(aburiţi să semneze că sunt de acord ca spitalul în care lucrează să fie transformat în azil,că altfel rămân fără locuri de muncă)vor vedea ei de aici încolo că de ce le este frică nu scapă....bine a zis cine a zis"în ţara orbilor,chiorul e împărat"..păcat mare că românii ori nu au avut profesori de istorie buni,ori nu i-a interesat această materie,desigur ei fiind interesaţi mai mult de cine cu cine se culcă,cine divorţează ,can-canuri.şi alcool,decât să vadă că deşi toţi privesc cu jind spre America,acolo se schimbau preşedinţi punându-le pistolul la tâmplă,iar ieşirile în stradă la ei şi în occident au rezultate ptr.că acei conducători au încă onoare..la noi popor de barbari,adică hoţi şi descendenţi de ai lui Iuda la greu,ce se mai poate comenta...asta-i ţara,şi vânzătorii din capul ei ce ne-au dat pe mâna aşa zisei europe,ce de fapt ţinta lor este să depopuleze această ţară bogată ptr.a o ocupa alte popoare...asta nu văd şi nu conştientizează ăia pe care îi alegem,dar din păcate nu noi facem jocurile...nu noi îi alegem,ci suntem manipulaţi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Curind nu vom mai avea batrini sa locuiasca in aceste edificii transformate de uzurpatorii neamului romanesc in asa zise"camine de batrini"Cita dreptate are A.Paunescu...el de acolo de sus cred ca vegheaza,dar nu poate face nimic daca noi cei de aici stam cu miinile in san..."Am merita şi noi să mai trăim.
    Daţi banii noştri pentru sănătate,
    Că astăzi am ajuns să ne mândrim
    Cu boala nostră, prima între toate.

    Vrem viaţă pentru cei ce i-am născut.
    Vrem viaţă pentru noi, aflaţi în viaţă,
    Că moartea chiar în noi lucrează mut
    Acum, când noi vorbim despre viaţă.

    Vrem să trăim! Putem să dăm şi şperţ
    Pentru măcar un an de sănătate.
    Opriţi vă implorăm acest comerţ
    De moarte şi de tot ce nu se poate.

    Oameni politici, bunii noştri fraţi,
    Noi v-am cedat şi ranguri şi proporţii.
    Dar nu putem continua.
    Stopaţi această competiţie a morţii..."

    RăspundețiȘtergere