Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 martie 2011

O raza de lumina.

  
Viata este ca o raza de lumina care nu se stinge niciodata,iar regretele vietii trebuiesc respectate pentru a nu se stinge raza de lumina.Daca ai incalcat regulile vietii nimeni si nimic nu o va mai putea aprinde decat cu scinteia din sufletul tau. Viata este un buchet de trandafiri din care in fiecare an cade cate o petala din “Trandafir”. Dar intro zi poti pierde toate petalele…Uneori nici noi nu stim ce e viata cu adevarat,suferinta,iubire,munca,satisfactie…un lucru il stim cu totii,daca am avut norocul de a primi darul de a trai,atunci trebuie sa profitam,pentru ca niciodata nu stim ce se intampla in urmatoarea secunda si decat sa regretam …Viata trebuie traita din plin cu bune si rele…si lucruriile rele sunt bune,pentru ca ne arata ca existam. Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.Viata ta si a mea este  fiecare clipă in care ai respirat, ai privit, ai ascultat freamatul lumii, ai atins realitatea de langa tine si ai redescoperit frumusetea sufletului .


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. adevarat viata treb' traita si cu bune si cu rele dar sa nu uitam ca o raza de soare azi este maine nu mai este:Pca si in viata de zi cu zi ..azi esti maine nu mai esti...

    app am citit si postu anterior dar eram prea obosit si ma dureau ochii :Pasa ca nu am mai scris nimic la el :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In fiecare zi caut sa fac din viata mea o succesiune de mici momente de fericire.Viata merita sa fie traita cu tot ceea ce cuprinde:bucurii,pasiuni,necazuri,incertitudini...si cred ca cea mai importanta este sanatatea.

    RăspundețiȘtergere