Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 noiembrie 2010

Trandafiri galbeni.

Astazi doream sa postez alceva,dar calculatorul i-mi face probleme.Asa ca de trei zile nu am deschis blogul,dar in seara asta vreau sa postez niste poze de pe net si citeva felicitari.
http://www.nicepps.ro/felicitare-n8l8b47619.html



 http://felicitari.alege.net/verifica.php?id=n_bd29d5235d089e96545fa15c186003b8






Parca se revarsa lumina in petale,superb...

Mesajul culorii trandafirilor

In general, trandafirii inseamna ”Te Iubesc”, in special cei rosii. Cei albi semnifica dragostea eterna, dragoste spirituala si puritate. Un trandafir alb si rosu va fi modalitatea de exprimare a dorintei de a fi impreuna. In tercut, trandafirii galbeni erau simbolul infidelitatii, dar intre timp, semnificatia lor s-a schimbat-bucurie si veselie.

Combinatia de trandafiri galbeni si rosii inseamna ”Felicitari”, iar cea de glbeni si portocalii exprima ganduri pline de pasiune. Singuri,cei portocalii, sunt simbolul fascinatiei si entuziasmului. Cei de culoarea coralului, simbolizeaza dorinta; cei mov, dragoste la prima vedere. Trandafirii roz deschis inseamna admiratie, iar cei roz inchis sunt o modalitate de a spune ”Multumesc”. Trandafirii in culori pastelate sunt simbolul prieteniei.
Un singur trandafir este mesagerul dragostei vesnice, iar doi trandafiri legati laolalta anunta logodna sau casatorie in viitor. Traditia spune ca este frumos ca buchetul oferit cuiva sa contina numar impar de flori, doarece, persoana care le primeste semnifica floarea care va face buchetul sa aiba numar par, il va intregi. De aici a pornit obiceiul ca toate buchetele sa contina un numar impar de flori.


Inchei ca de fiecare data cu Trebuie sa Traiesc.


gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu