Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Şeful ANOFM, despre poporul român.

Silviu Bian îşi mărturiseşte într-un interviu acordat ziarului ADEVARUL  impresiile despre poporul român.

 “Noi nu trebuie să privim poporul român ca pe un popor de academicieni. Noi trebuie să facem o analiză a poporului aşa cum e. Avem curve, beţivi, puturoşi. Puturoşi câţi vreţi. Ştiţi ce înseamnă puturos, nu? Leneş. Păi haide să vedem cum îi tratăm pe ăştia, cum tratăm, bolile astea, că astea sunt boli sociale”, afirmă Silviu Bian, într-un interviu ieri 19-11-2010.

Cred ca omul asta traieste pe alta lume, are realitatea lui. Chiar nu ii este rusine sa 

jigneasca oamenii din acesta tara,cine ii permite acestui ca nu stiu cum sa-i mai zic sa vorbeasca despre poporul roman in asemenea hal. Se vede ca nu prea are cei 7 ani de acasa,ca mamica lui a lipsit de la lectia asta. Nu stiu,dar se pare ca orice politruc  crede ca poate jigni romanii. Mai domnule sef de la ANOFM ,alo....cine te crezi tu?  Ar trebui sa fi dat in judecata pentru aceste afirmatii,si te asigur ca te vei invata minte si vei fii atent pentru fiecare cuvintel scapat din gura.

Rusine ,rusine,rusine.

Ai dreptate mai Biane . Avem lenesi , curve, betivani, dar cel mai mare cancer al acestei natii sunteti voi Biane.Cei mai pacatosi dintre romani, blestemul acestui popor, in ultimii 21 de ani sunteti voi politrucii , alde voi Biane, cu neamurile, clanurile, triburile,gastile si interlopii vostri. 

Inca o data Rusine(stiu ca nu se lipeste de el). Adica tu dai oameni cu nemiluita din servici,nu creezi locuri de munca si ai tupeul sa vorbesti asa ceva.Cred ca si daca ar muncii fiecare cetatean din Romania,daca omul ar avea unde sa lucreze, acest domn tot asa ar vorbii .Nea Biane,vezi ca tu esti platit din munca  acestui popor...

Inchei cu un gust amar,DAR ...Trebuie sa Traiesc.

gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu