Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 noiembrie 2010

Oare se apropie sfirsitul lumii?

 
Terra va suferi, in anul 2013, efectele unor explozii solare de-a dreptul devastatoare, anunta oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, satelitii artificiali vor inceta sa functioneze, zborurile vor fi intrerupte, iar Terra se va scufunda in intuneric dupa ce generatoarele de curent electric se vor supraincalzi. Toate acestea se vor intampla in maxim 3 ani, atunci cand Soarele va ajunge la maximul puterii sale, este mesajul ingrijorator al acelorasi specialisti.
Oamenii de stiinta sustin ca distrugerile vor afecta toata aparatura electronica, de la dispozitiviele bancare si cele din spitale, pana la computerele personale si Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, in urma valurilor fara precedent de energie magnetica, la mai multe miliarde dolari, fara insa a putea aproxima o valoare exacta a pagubelor. "Stim ca va veni, dar nu putem estima cat de rau va fi", afirma Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizica din cadrul NASA.
"Primele vor cadea sistemele de comunicatie, satelitii si sistemele de ghidare a avioanelor. Cat de curand, vor urma dispozitivele electrice din banci, spitale si chiar si cele din propriile noastre case. Vor fi probleme uriase pentru omenire. Largi parti ale globului vor ramane complet in intuneric, din cauza caderii sistemelor generatoare de energie, iar refacerea acestora va necesita mult timp", a adaugat acesta.

Cel mai optimist scenariu este acela in care Terra va suferi doar cateva ore din cauza furtunilor magnetice si nu zile sau luni intregi, asa cum prevede Dr. Fisher. Cert este, avertizeaza cercetatorii NASA, ca masurile trebuie luate din timp pentru a preveni un dezastru de asemenea proportii.

Sursa: The Telegraph.
Ce se va întâmpla cu adevărat sau ce urmeaza să se întâmple în şi pană în Decembrie 2012 ???
- Care este modul în care aceste posibile evenimente vor afecta viaţa a miliarde de oameni pentru totdeauna (inclusiv viaţa ta!)?
- Ce poti face pentru ca tu si familia ta să aveţi cât mai multe şanse de supravieţuire ţinând cont de diferitele scenarii posibile? (Nu va fi asa de dificil să supravieţuieşti unui anume eveniment cât mai degrabă consecinţelor ulterioare unui asemenea eveniment!)
- De ce guvernele lumii au lucrat zi si noapte timp de decenii pentru a se asigura „în secret” de supravieţuirea cu succes a unor „aleşi” şi de ce au ascuns adevărul?
- Care este misiunea şi scopul secret al „elitei mondiale’ şi de ce omenirea trebuie să se roage ca misiunea secretă a acestora sa eşueze?
Acest site nu este doar o altă prostie NU! Acesta NU este un alt Y2K, NU este o altă teorie trăsnită a conspiraţiei!  
 

Dar mai întâi, sa ne uităm la unele dintre teoriile despre care s-ar putea sa fi auzit:

1. Orbita planetei Nibiru, de asemenea, cunoscută şi sub numele de "Planeta X", este pe un curs de coliziune cu Pământul sau va trece foarte aproape de acesta in jurul anului 2012, provocand distrugeri catastrofale datorită perturbarii, de către acesta, a fragilului echilibru în care se află planeta noastră în cadrul sistemului Solar. În functie de felul în care “Planeta X” se va intersecta cu sistemul nostru solar există o scală, de la 1 la 10, a posibilelor consecinţe distructive provocate de un atare eveniment, 10 fiind cea mai optimistă şi care ne va afecta cel mai putin adică…, ne va trimite, doar, direct în epoca de piatră. Cu sigurantă nu vrei sa auzi ce inseamnă 1 sau 2 sau 3…! Exista foarte multe carţi şi filme documentare în legatură cu acest subiect. Este suficient să dai o căutare pe Google sau pe un alt motor de căutare folosind cuvintele NIBIRU sau Planet X si vei avea lectura şi documentare până cad sateliţii de pe orbită… PS Dacă totuşi, în 2011, vei vedea pe cer un al doi-lea “Soare” să nu mai ai nici o îndoiala că ne asteaptă vremuri cumplite mergând pana la disparitia completa a vieţii pe această planetă.

2. Datorită unor miscări neobişnuite ale Lunii produse de anomalii ale magnetosferei vom asista la fenomene mareeice devastatoare care vor afecta zonele de coasta şi nu numai, pretutindeni în lume. Aceste fenomene vor apărea treptat dar vor devenii ameninţătoare începand cu Aprilie 2011.

3. O masivă criză globală începe la sfârsitul lui 2010 sau începutul lui 2011.
Israelul bombardeaza Iranul şi astfel începe cel de-al trei-lea şi ultimul război mondial în care toată planeta va fi implicată, într-un fel sau altul, şi în care se va face uz de arsenalul nuclear fapt care, inevitabil, va duce la dispariţia a peste 90% din populaţia lumii şi va face ca multe zone de pe planetă să fie de nelocuit pentru mai multe mii de ani.

4. Virusul AH1N1 sau "gripa porcină" ar putea suferi transformări care l-ar face extrem de letal. Guvernele lumii nu vor putea face fată acestei ameninţări şi, mai mult decat atât, datorită acestei stări de fapt, statele lumii vor fi aruncate într-un haos cumplit iar miliarde de oameni vor muri datorită virusului iar ulterior datorită haosului.

5. Un asteroid se va ciocni cu Pamântul, ceea ce va duce la formarea unor tsunami uriaşe pe langă care cel care a lovit Indonezia în 2004 va arata ca o undă iazul din spatele casei! Nu mai vorbim de cuteremurele şi de erupţiile vulcanice asociate unui astfel de eveniment!

6. Nucleul pământului va înceta să se rotească, din cauza unui fenomen natural sau datorită intervenţiei umane. Rezultatul este un colaps total al acestei planete! Scutul magnetic al pământului care are şi rol de protecţie împotriva radiaţiilor solare şi nu numai, va inceta să existe o perioada de timp, fapt care va duce la dispariţia tuturor formelor de viaţă de la suprafaţa solului şi, care poate duce inclusiv la pierderea atmosferei terestre.

7. Erupţia mega-vulcanului de sub Parcul National Yelowstone care, datorită magnitudinii, ar putea declanşa erupţia altor vulcani şi care ar avea ca efect, pe lânga dispariţia Statelor Unite ale Americii, crearea unui nor de cenuşă vulcanică în straturile înalte ale atmosferei, nor care va bloca, un timp îndelungat, radiaţia solară afectând în acest fel toată flora şi fauna pamântului. Cu alte cuvinte, dacă are loc acest scenariu, vom avea întuneric pe aceasta planeta, optimist, undeva între 5 şi 10 ani. Acest lucru va duce invariabil la apariţia unei noi ere glaciare. 8. Trecerea sistemului nostru solar prin centura fotonică, o zonă de mare energie, care va afecta întreg sistemul solar inclusiv Pamântul. Părerile, privind felul în care această zonă energetică va afecta planeta noastră şi viaţa, sunt împarţite şi este greu să tragi o concluzie însă, la fel ca şi în cazul planetei Nibiru există foarta multă informaţie disponibilă, din surse diverse, şi cred că cel mai bine ar fi să studiezi tu insuti si sa tragi propriile-ti concluzii.Timp de decenii, Guvernul SUA a desfăţurat în secret un program de tip "Black Ops", program care avea menirea de a investiga cele mai probabile scenarii în lagătură cu 2012. De fapt, ei cheltuiesc 100 de miliarde de dolari în fiecare an pentru acest program.
Recent, au introdus toate datele disponibile în cel mai sofisticat model de computer, conceput pentru a evalua evenimentele cele mai probabile sa apară în perioada 2012.
Cantitatea de date colectate a fost MASIVĂ - mai mult de 12.346 terabiti de informaţii.
Imaginează-ţi că Biblioteca Congresului SUA în sine are colectate doar aproximativ 100 de terabiţi pâna în mai 2009. Deci imagineaza-ţi mai mult de 123 de biblioteci la fel de mari ca Biblioteca Congresului (care este cea mai mare din lume) stivuite una peste alta, ca să-ţi dai seama despre ce cantitate uriasă de date vorbim.

După ce au fost introduse aceste date, super-calculatorul a fost pus să analizeze probabilitatea fiecarui scenariu, pentru a determina evenimentul cel mai probabil a se întâmpla în jurul datei de 21 Decembrie 2012.
Gânditi-vă la un calculator, o maşină gigant, care pune toate evenimentele posibile în diferite categorii, şi le atribuie "nivele de ameninţare". Mai gândeste-te că această maşinărie nu are sentimente, este impersonală! Cine a participat la acest program?
NASA, CIA, NSA, FEMA (Federal Emergency Management Agency), National Intelligence Council, armata, Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor precum şi multe alte agenţii guvernamentale şi organizaţii secrete din toata lumea.
Ce fel de informaţii au studiat?
Schimbările Pamântului, dezastre naturale, influenţa activităţii solare asupra orbitei şi climei Pământului, fenomene cosmice, evoluţia războaielor şi conflictelor din întreaga lume, bolile si pandemiile, conştiinţa umană, teoriile din fizica şi mecanica cuantică şi multe altele…

Vremuri grele ne asteapta...

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

gn00.gif noapte buna image by simonafola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu