Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 noiembrie 2010

La Multi Ani Andrei.

La Multi Ani,Andrei.
Sa cresti mare, sanatos,sa inveti bine,sa-ti asculti parintii si sa fii tot timpul un om cu mult bun simt.
Intotdeauna sa te gindesti si la oamenii de linga tine,sa-i respecti,ca in felul acesta te respecti pe tine ca om .Eu  stiu si sint sigura ,ca esti un copil deosebit.
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Iti urez LA MULTI ANI pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.Si acum i-ti mai daruiesc un tort pentru ca stiu ca-ti plac dulciurile.
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua ta! La Multi Ani, Andrei!

Si ca sa nu uiti sa inveti,i-ti daruiesc o carte. 

 
Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile petrecute langa cei apropiati.
Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!
La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

 
 Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!
De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!
 
 
O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
 Pentru mine Andrei,tu esti   cel mai frumos si pretios dar de pe pamint.Sper ca vezi ca am scris cu doua zile inainte de ziua ta.La multi ani Andrei si te sarut dulce de tot.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu