Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 noiembrie 2010

Iar ne jigneste Presedintele.

De cite ori il vad pe Presedinte,i-mi stric ziua. Astazi a facut la televizor o declaratie,ca sintem in plina criza a datoriilor guvernamentale. Oare cine a facut aceste datorii,noi romanii? Ei...pentru ca nu sint in stare sa gestioneze tara.In fiecare zi spune altceva: ieri spunea ca iesim din criza,astazi ca sintem in plina criza si nu vom iesi curind.Dar ce a pus capac la enervarea mea,a fost ca afirmat ca in Romania sint 13,9 milioane de asistati si aici incluzind si pensionarii. As vrea sa apuc acele zile cind va ajunge si el asistat,dar sa stau eu linistita ca si-a facut el suma.
Sint atitia romani care traiesc la limita subzistentei,si acest tovaras,caci asa este,i-mi bate joc de tot ce reprezinta roman in tara asta.
Redau ceea ce as spus astazi in sedinta de la Guvern"
În 2004, România avea în asistenţa socială, de la nivel central, 6,4 milioane de cetăţeni. Din 2004 până în 2008, guvernul condus de domnul Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la 13,9 milioane de asistaţi. O dublare a numărului celor asistaţi social. Este evident că avem dificultăţi uriaşe în a suporta financiar asemenea utilizare a bugetului. Dramatic este că nici acum politicienii care au guvernat în 2004 - 2008 nu par a fi conştienţi de ceea ce au făcut."
Dar ma intreb dumnelui de cind conduce tara asta?
eEste foarte usor sa invinovatesti pe altii,cind el este constient ca el este Presedinte,el este Prim Ministru....si ca atare el conduce guvernul zero.
Doamne,cum de-au ales romanii un asemenea om? Este dezgustator presedintele asta, discursul lui nu spune nimic decat ca vrea sa mai creasca datoria si impozitele.
Invrajbirea claselor sociale...e veche strategia asta,cine are putina minte in cap intelege la ce se refera domnul presedinte basescu (ce nume !)
Doar e jucator,se joaca cu vietile si destinul a milioane de oameni. Este  pe mana cu FMI-ul sa ne falimenteze.
Astazi aveam de gind sa scriu altceva.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.


gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu